
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
ruide 820 r3
روغن صنعتی
دستگاه جوش زیر پودری
خریدوفروش درماپن(میکرونیدلینگ)
کرم گریم 5 کاره Rio
شارژر همراه پاوربانک بدون برق و باطری
لیست تعدادی از دیگهای بخار اورهال شده موجود برای فروش
اموزش حسابداری
کمد بایگانی
شرکت دوربین مدار بسته پارس دوربین
شرکت فنی مهندسی آتورینا
کلمپ متر ,AC/DCآمپرمترچنگکی,مدل , PROVA2000ساخت کمپانی PROVAتایوان