
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
بانک اطلاعات انفورماتیک کشور
اسلامپ بتن با قیمت فوق العاده
پروژه و پایان نامه
لبه چسبان دستی
تولیدی شفا تولید کننده و عرضه کننده مستقیم البسه ی یکبار مصرف بیمارستا
فروش انواع روانکار و روغن های صنعتی
کلاس های بازیگری در کرج
دوربین ویوتک
اجاره روزانه خانه مبله در مشهد
ثبت پارسه(سید خندان)
چاپ و تبلیغات در قائمشهر
تولید کننده انواع پانچ 1 الی 7 کاره