
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
CONNECTOR سوکت اسمارت SMART
نرم افزار داروخانه پاردیک
تولید کننده رادیاتور بخار ، رادیاتور آبگرم (شرکت آذرتبادل)
آلاله آسمان آبی-تورداخلی
CDآموزشی Advanced Excel 2013
عینک فتوکرومیک فانتزی
دستگاه شستشوی انژکتور 6سیلندر Smart clean
کارشناس بی ام و، کارشناس رنگ بی ام و
مجتمع فنی و حرفه ای حساب گستر
اسکنر کانن لاید 110
آموزش کورل
اسکنر حرفه ای اسناد فوجیتسو مدل Fi-7160