
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
زمرد کلمبیا اصل( Colombian Emerald
تعمیرات مبلمان
تور نخجوان
تور زمینی آنتالیا – ویژه نوروز
فروش ویژه کولر گازی - داکت اسپلیت - چیلر - سیستم VRV
شارژ تلفن همراه شارژ تلفن شارژ گوشی شارژ موبایل
فروش لوله های مانیسمان
مهماندار
دوره های خصوصی آموزش سانترال
کیت سنجش پروتئین
ویزای شنگن
مجموعه ای کامل و بی نظیر از انواع لوازم برقی آشپزخانه