
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
جارو برقی صنعتی
توراستثنائی کوش آداسی(ویژه18و19شهریور)
خط 98 83 766 0912 در حد نو
تعمیرات درب های اتوماتیک کندو
اعطای نمایندگی در تهران
تخت خواب مدل آرمان
تدریس درس عربی و دروس دانشگاهی
لوازم یدکی ساروخانی
دستگاه سانترال مدل KX-TDA100D
دستگاه FTIR
آموزش نرم افزارحسابداری هلو
مرکز تخصصی آیفون تصویری، آیفون هوشمند-آیقون تصویری در اصفهان تهران مشه