
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
بسته بندی سویا
پانل دیواری سبک سبز آکوتک
درب ،کابینت، پارکت،قرنیز،کمد،دکوراسیون تمام چوب
حمل ونقل ماشین های یخچالدار(تریلی یخچالدار،جفت و تک یخچالدار) ازسراسرا
تنور دوار سنگک 1300
فروش دستگاه فتوتراپی(زردی)نوزاد
تست دتکتور با Solo
scanner x300
میکسر 1.5 تن
فروش کلنگی زعفرانیه محمودیه...
فروش وتولیدوخواص روغن خراطین
درب سکشنال