
	مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
	- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
	- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
	- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
	- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
	- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
	- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
	- و دهها مزیت دیگر
	مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
	ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
	وبسایت: shaygangroup.com
 
				تولید انواع سیستم های تهویه مطبوع
 
				سفال برجسته_نمک آبرود،مازندران
 
				مجموعه نرم افزاری قرمز 2015
 
				قالب پروگرسیو خم و برش ، دایکاست
 
				مرکز پخش البرز cd
 
				چکاد طراح و تجهیز سیستم های هتلداری
 
				تعمیر تخصصی تخت های پزشکی
 
				وکالت و مشاوره حقوقی
 
				فروش سنگ کوپ وپلاک تراورتن
 
				فروش ویژه لودر 3تن
 
				گروه معماری ساتر سازه
 
				جرقه زن