
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
الکترو تالی واردات و فروش انواع لوازم برق صنعتی
آموزش شغل و هنر ماساژ
پرینتر صدور کارت پرسنلی Hiti CS- e200
طراحی وب سایت حرفه ای درتبریز
فیلم ساده پرینتر Fargo 5000
تِلِ پیک (Tele Peik) پیک موتوری شما
ترمیم ترمیم ترمیم مو(پدیده جوان)
ثبت وصدور ویزا * VISA VIP1
پرینتر اپسون 1410 جوهرافشان
چاپ تراکت تمام رنگی , چاپخانه سامانی کو
زیبایی در آتریسا
بازرگانی خرید وفروش ماشین الات بخار در ایران