
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
نصب و راه اندازی سینما چهار بعدی
فروش مانیتور LG
ثبت برند لوگو علامت تجاری
مرکز مجاز فروش محصولات پاناسونیک
تحصیل در اسپانیا
فروش نقدی تیبا هاچ بک با امکان تحویل فوری
آرتمیس = کشتی فرصت ها!!!
لوله استیل الیاژی
نمایندگی آذران پلاستیک تهران
شرایط و ضوابط تاسیس آزمایشگاه مکانیک خاک
فروش ویژه آی پی فون t29p
نرم افزار تشخیص چهره