
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مشاوره ایزو
شرکت طراحی مهندسی تندیس کیان پارس
ارائه خدمات دربستی
نصاب کاغذدیواری
تولیدوفروش تجهیزات پلی اتیلنی جدید زمین بازی کودکان
فایل چهار کشو ریل دوبل قفل مرکزی*فایل سه و دو کشو ریل دوبل
دستگاه جوش زیر پودری
سامانه هوشمند کالا و خدمات نیازه
کارت پرینتر فارگو DTC1250
فروش گسترده مواد شیمیایی
پیچ و رولپلاک سنگ نما در ارتفاع (دسترسی با طناب)
پخش دستمال کاغذی