
	مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
	- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
	- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
	- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
	- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
	- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
	- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
	- و دهها مزیت دیگر
	مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
	ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
	وبسایت: shaygangroup.com
 
				ساخت و نصب توری
 
				پکیج-گرمایش از کف-لوله های پنج لایه
 
				فروش تجهیزات وایرلس با 2 شعبه در تهران وشیراز
 
				نرم افزار مدیریت فروش اقساطی ارقام سیستم
 
				آفرآنتالیاپروازترک(ویژه9مرداد)
 
				تور ویژه ارمنستان نوروز 1394
 
				نرم افزار فروش شایگان سیستم
 
				Copper Patch Cable / پچ کورد اسمارت
 
				گروه صنعتی شیز
 
				دستگاه اتوماتیک تولید بلوک سبک
 
				شرکت فولاد سوله پارس
 
				پکیج تور کیش ویژه نوروز 95