
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دستگاه تولید برنج مصنوعی
خط 98 13 217 0912 در حد صفر
اینترفیس دستگاه کروماتوگرافی به کامپیوتر
بانی سایت
100 فیلم آموزشی چرم دوزی در 4 دی وی دی
فیلم های آموزش چرم کاری – سری دوم
اجاره دوربین نقشه برداری ( توتال استیشن لایکا ) در استان گیلان
مواد اولیه و تجهیزات آبکاری شرکت ایران بورد الکترونیک
خریدار کامپیوتر دست دوم و ضایعات کامپیوتری
وینچ هیدرولیکی فورس
تخت خواب مدل رامش
فوم بتن ، بتن سبک