
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تورترکیبی چین(پکن+شانگهای)
کباب پز تابشی خانگی
پذیرش نمایندگی فروش نرم افزار حسابداری
اتصال برنجی و پلی اتیلن،فیتینگ برنجی و پلی اتیلن
نمایندگی اس ام اس چیست؟
فروشگاه مبلمان اداری کالج چوب آل
کیف-چرم -اداری-ست چرم| چرم ناب
پخش منبع تغذیه12ولت,سوئیچینگ12ولت,ادابتور12ولت و..
تور اروپا پاییز 95
نمایندگی پاناسونیک
بازاریابی شبکه های اجتماعی وپیامکی
دستگاه قالیشویی در منزل