مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آموزش انواع سانترال پاناسونیک
تعمیرات سخت افزار
خدمات صدور گواهینامه بین المللی سیستم مدیریت یکپارچه IMS
ترمورطوبت سنج ماکزیمم و مینیمم, مدل TEM-982
نصب آنتن مرکزی در مشهد
گوسفند زنده در محل با قصاب
ایستگاه مرکزی بتن سیار- بچینگ سیار - امست کو
انجام پروژه مهندس صنایع و مدیریت
موسسه بوش دیزل انژکتور
تعمیرات ecu
فروش خط رند تبریز
تجهیزات آزمایشگاهی، تحقیقاتی و مواد شیمیایی حیان تجهیز