
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش دستگاه های عیب یاب اولتراسونیک ULTRASONIC
پارتیشن اداری در کرج
طراحی آسانسور
شرکت ایتوک صنعت نماینده فروش محصولات ABB
آمپلی فایر تحت شبکه
فروش کیف
ریبون نیمه رنگی YMCKO پرینتر سی یات
میخ و چاشنی
فروش ویژه پاور بانک های Longtron در ایران توسط شرکت آبانگان
چمن مصنوعی
دوره های آموزشی برق و نفت
** آموزش نصب حرفه ای سانترال پاناسونیک **