مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دستگاه گچ پاش PFT
جرثقیل اشتاب
شرکت آروان
تولید و پخش پانلی گرمایش از کف
GPS FR 210 (جی پی اس ورزشی)
دفترکار موقعیت اداری 300 متر زعفرانیه
مترجم زبان چینی
کاغذ دیواری
تعمیر تخصصی تجهیزات دندان پزشکی
طراحی چهره با مداد
تولید انواع سید میوه
حمل سریع کالا از چین و دبی به تهران