
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش مواد شیمیایی سلولز
اجاره اپارتمان و سوییت مبله در تهران
آشغالگیر دستی و مکانیکی - آشغال گیر -آشغالگیر فاضلاب
سامانه صوتی تصویری مجاز , اشتراک ویدئو
انجام پروژه های دانشجویی در استان اصفهان
پنل اعلام حریق پاس آریا
توزیع کننده رسمی رایتل
دماسنج و رطوبت سنج ماکزیمم و مینیمم, مدل TEM-882
نرم افزار حسابداری منتاسب با تمامی مشاغل
فکس پاناسونیک FP-701CX
دستگاه شستشوی انژکتور 6سیلندر Smart clean
سقف کشسان آسمانخانه خرّم فضا