
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
`تی آر ایکس پرو
ابزار ماشین-خدمات تراشکاری CNC
محلول تست انژکتور Smart Clean
میخ و چاشنی
تور ویژه ارمنستان نوروز 1394
آموزش و برطرف کردن مشکلات خط تولید زغال فشرده
فعالیت های شرکت پتساکو
رتبه پیمانکاری
خدمات کامپیوتری
آینه دراور روستیک چوب گردو منبت و ساده
تشریفات وخدمات مجالس امید عروس پایتخت
طراحی سقف ویلا، سقف شیروانی، سقف دکرا، آلاچیق، نمای ساختمان