
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
نمایندگی شرکت زیمنس در تهران 02133901200
پلی کربنات 09123087806/فرهاد نفر
آموزش دوره جامع GIS در شیراز همراه با فیلم و کتابچه
بازاریاب عسل طبیعی با ساکرز زیر 5درصد
کارشناس کیاسراتو
فروش آرد صادراتی و غیر صادراتی
شرکت اعتماد تولید کننده انواع چتر ،آلاچیق و سایبان
تامین پرسنل ایرانی و خارجی ( هندی و پاکستانی ) برای شناورهای تجاری – ب
راه اندازی خطوط تولید باتضمین 100درصد افزایش بهره وری
تورهای لحظه آخر
نوین اویل
اجرا فونداسیون پایتخت