
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروشگاه نرم افزاری سافت استور
لاستیک فروشی
اعزام دانشجو به خارج
دندانپزشکی کارت تخفیف
آموزش زبان به صورت تضمینی
پوشش نانویی, روکش نانو, نانوکردن نما, نمای همیشه تمیز, ضدآب کردن نما
cd آموزشیWindows8.1
بیسیم دستی مجاز واکی تاکی
سیلوی فلزی غلات
خریدوفروش تخم مرغ
بویلر آب جوش اتومات برای سالن ها
جوهر چاپ بنر زئوس