
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دیاگ خودروهای راهسازی و کشاورزی نیوهلند
قفل و دستگیره الکترونیک
مدرسین تدریس خصوصی زبان اسپانیایی
آموزشگاه خوشنویسی نماد
تخت خواب مدل پاسارگاد
چراغ استپ ترمز بسیار پر نور باLED برای اتومبیل
خاتم الکتریک
تور بلغارستان
از بین بردن چربی - شوره و کثیفی سنگ و آجرنما با تمیزکننده نانویی
فروش دستگاه فتوتراپی(زردی)نوزاد
لوازم خانگی
پرس 6تن و 12تن