مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
نخود مرغوب کرمانشاه
آنتالیاپروازترک5شهریور
گروه چاپ تاپ 4 پرینت
نرم افزار مدیریت کسب و کار)حسابداری) قطره
داروی درمان بواسیرموثرهموروییدوشقاق باکیفیت
مهــــــــارت های دیپلم کارودانش
خط 4 999 102 0912 درحد صفر
دستگاه پرکن گیریس سرد نیمه اتوماتیک دو نازله
طراحان بلوط سبز
ژوان شن سفید
شرکت پارس پرند
برگزاری دوره های آموزشی مقدماتی تا پیشرفته سرمایه گذاری در بورس