
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تشک طبی ویژه ماشینهای سنگین
نمایندگی اصلی امارات در غرب تهران88487121
چوب نما
بورس لوله های هیدرولیک صنعتی و سیلندری
ساعت دیواری طرح رهام
سایت خرید و فروش خودور
UPS
جذب سرمایه گذار - سلامت و زیبایی
لیفتراک نو دیزل 3 تن مارک CT POWER
آب بندی و درزبندی نمای ساختمان در ارتفاع
موسسه فنی بوش دیزل انژکتور
دانلود نوحه های جدید