مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش سوله و سازه فلزی
کلینیک پوست مو و لیزر بهبد
فروش مخزن 1000 لیتری
موسسه حقوقی مهر عدل اعتماد افرین
فروش درب اتوماتیک شیشه ای به همکار
معرفی شرکت تجهیز شیمی
فرش دستبافت ظیم
فروش آنتنهای وایرلس
آگهی استخدام طراح وبسایت
فیلتر پرس
:: توليد وپخش پوشاك زنانه وبچه گانه
شرکت KSP وارد کننده محصولات سیسکو