مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مشاوره و انجام پایان نامه ها - پروژه ها ی دانشجویی مرتبط با حوزه تصمیم
visit iran
رنگ های خوراکی و مصنوعی
فروش وخرید گازوئیل-بنزین-نفت-نفتا-انواع روغن-قیر-مازوت
بسته های احتمالی
نرم افزار صندوق مکانیزه ننجی
ارائه کننده انواع دوربین های مداربسته Dahua و Beco در ایران
پرس 6تن و 12تن
فروش سنگ کوپ وپلاک تراورتن
سوله پایتخت
دستگاه مهر ژلاتینی
پکیج تور مشهد ویژه نوروز 95