
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش ساعت مچی به قیمت عمده
تابلوسازی انتخاب
اعطای نمایندگی پخش محصولات غذایی
فروش دیش 28
تخفیفات و حراجی های کرج و استان البرز
ایمن ارتباط همراه
نوین اویل
درب ریموتی
شرکت آترین شیمی آذرداد
فروش و تعمیر پدال های برقی , بادی , هیدرولیکی , آبی و...
وانت بار
گروه معماری آتیهسازان