
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مزون لباس عروس مزونیک
تایپ آسان
کلمپ متر دیجیتال 2300
فراخوان بی سیم
دستگاه قهوه ساز استوریا
فروش شکر گرید Aسه بار تصفیه شده با قیمت طلایی-هولدینگ پیام افشار
صرافی Gain and loss
جعبه تقسیم روکار
شوف بالن استیرردار 500cc
اجاره انواع اکسیژن ساز 3،5،7،8،10 لیتری
تخفیف دوره های فشرده آموزش شبکه ویژه نوروز در کرج
مسایقه بزرگ علمی با جواوز ارزنده