
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
لبه چسبان دستی
انجام کلیه پروژه های دانشجویی پایان نامه پروپوزال کارشناسی کارشناسی ار
لوله آتشخوار بنتلر
نرم افزار حسابداری هلو
پخش پکیج های شوفاژ دیواری، رادیاتور فرولی اصفهان
فروش نانورس - فروش نانوکلی
گاز R-410a در سیلندرهای یکبار مصرف
آذر تجهیز: واردات نازل مه پاش مه ساز تایوانی، تامین تجهیزات مرغداری
تجهیزات امداد و نجات
اتلیه عکاسی کودک نوزاد بارداری سلنا
هنر عکاسی
دفتر قبول آگهی صادقیه