
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش کمپرسور
تسمه نقاله امیریان
ایزوگام ، آسفالت و قیر گونی 93
لوازم خانگی اصلی
سیستم های اعلام حریق
تلویزیون ال ای دی الترا اچ دی اسمارت ال جی LED ULLTRA HD SMART LG 49UF
بخاری تابشی کامتل
KCC مرکز کامپیوتر کرج
تکنو پانل تولیدکننده ساندویچ پانل پلی اورتان کاملا نسوز
بیماران آلوپسی و سوختگی پوست سر (ترمیم موی موتاب )
دستگاه اسپرسوساز استوریا
فروش سوله در ایران و خارج از ایران