
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آهن آلات – ورق روغنی – ورق اسید شور شده – ورق گالوانیزه – ورق سیاه – ت
فروش دستگاه مینی ویچ -هات ویچ-کورن داگ
تولیدوفروش تاب سبدی و کاسه اسپینر، راک ایت، سوپر نووا
دوره آموزشی ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015
خریدار ضایعات کامپیوتر
پخش و عرضه سرسیلندر تیپ پنج فرانسوی پژو تیپ5 TU5
آموزش تخصصی سیستمهای اتوماسیون SIEMENS
مشاوره مالی و خدمات حسابداری
کتاب آموزش عملی ، کاربردی و تصویری میکروتیک - MTCRE
پرکن عسل
نقاشی سحرآمیز بانی
راحت راحت با جاروی مرکزی