
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
توکا ترجمه
شرکت تولیدی و صنعتی توانگر
خریدوفروش الکس دایودسوپرانوایس
طراحی و ساخت سفارشی قفسه محصول و استند
شرکت مهندسی پزشکی مهرطب
جشنواره نوروزی هدایای تبلیغاتی 95
فروش عمده کیف چرم
هندكنترل (سيستم گاز و ترمز وكلاچ دستي)
در،پنجره و نمای آلومینیومی
تلفن تحت شبکه
فروش دستگاه آنالیزکننده الکتروشیمیایی PGS - 2065
دوره های فشرده کلاس زبان آلمانی در زنجان