
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
گروه مهندسین رعد - دیزل ژنراتور های ولو
عایق حرارتی و برودتی
چوب نمای ساختمان(ترمووود)ازSlp فنلاند
مجموعه تمرین ها و پروژه های محیط دوبعدی کتیا
ساخت و نصب انواع در و پنجره , نرده و حفاظ
تولیدی محصولات میناکاری تنگ 30 سانتی کد2قیمت 160000 ت
نمایندگی مایکروسافت در ایران
ارائه ترجمه خوب یک توانایی است
بچینگ بتن پرتابل 6/60 شرکت ایزولاین
شرکت بازرگانی ISTANBUL MODA لباس زیر زنانه
تلفن سانترال مدل KX-DT346
تولیدی لباسکار و پخش لوازم ایمنی شارژ و فروش کپسول های آتشنشانی