
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اسیلوسکوپ 60 مگاهرتز ,اسیلوسکوپ 2 کاناله, اسیلوسکوپ لاجیک آنالایزر,
بازرگانی نگین باف تبریز صادرات واردات
نمایندگی آذران پلاستیک تهران
خرید و فروش دستگاه تزریق، دستگاه اکسترودر و انواع قالبهای صنایع پلاستی
فروش هاست پرسرعت و پربازدید - سرور تک
استخدام مشاور املاک با درآمد بالای 5 میلیون
کارشناس رنگ سانتافه ix45
GPS MONTERRA (جی پی اس دستی)
آنتن مرکزی
الکترود وسیم جوش نیکل (جوشن جوش صبا)
پرینتر سامسونگ ML2165w
وکیل پایه 1 دادگستری و مشاور حقوقی در استان