
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آتلیه کودک مادرانه
مشارکت ساخت ، اجرای اسکلت بتنی
فروش ویژه انواع بویلر و دیگ آبگرم صنعتی و ساختمانی
دستگاه کفساب درجه 1 سه فاز CT-250
دوغ محلی
مجتمع صنعتی آلستار_در و پنجره دوجداره آلمینیومی upcv و ترمال بریک
فروش اکستراکت RPO
فروش موتور برق های برند هوندا کی بی
ماهی یاب پیشرفته
ثبت رزومه اساتید و دانشجویان زبانهای خارجه
فوم های فلزی؛ سدی مقابل پرتوهای هسته ای
قرص لاغری نچرال مکس اسلیمینگ Natural Max Slimming