
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
انحلال و تغییرلت شرکت ها
اجاره خرید و فروش انواع کانتینر
Copper Patch Cable , پچ کورد اسمارت
استخدام مشاور غیرحضوری
ایل بختیاری
لوستر کریستالی-ریسه ای
بتن کنی و سوراخ کاری در تبریز
ترمیم مو پدیده جوان
انجام مشاوره و تحلیل آماری
فروش انواع تلفن های بیسیم پاناسونیک Panasonic
صادرات ، ترخیص کالا ، حق العمل کاری قصرشیرین
تولید و فروش انواع نوقا یا لوکا