
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
طراحی و ساخت مالتی مدیا و سی دی مالتی مدیا
ساخت و نصب انواع کمد دیواری و دیوار دکوری
انواع بیمه نامه ها
کارخانه قالیشویی قاصدک
پوشش دهی
تولید انواع سید میوه
فروش هدفون بیتز Beats
تعمیرگاه تخصصی حسین مردی
نرم افزار حسابداری فروشگاهی مهرگان
فروش ویژه پوستر و کاغذ دیواری
فروش اسانس خوراکی و صنعتی
شرکت فنی مهندسی اکباتان صنعت