
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
نرم افزار دیجیتال ساینیج فرابین
اسیلوسکوپ دستی , اسیلوسکوپ دستی 20 مگاهرتز, اسیلوسکوپ دستی 2 کاناله
گروه معماری ملیسا
شرکت آریاپرگاس ( مجری تبلیغات و بازاریابی )
واردات و فروش ویژه مودم هواوی ودافن Vodafon HG556a-WiFi-3G
زمرد کلمبیا اصل( Colombian Emerald
گروه تولیدی صنعتی a.s تولید کننده انواع لوله و اتصالات ساختمانی 093946
دستگاه(رویشگر)تولید علوفه هیدروپونیک 1 تن درروز
خرید و فروش دیگ بخار کارکرده یا دست دوم
انجام کلیه امور مالیاتی
گابیون-توری حصاری-مفتول-سیم خاردار
رادیاتور قرنیزی