
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
انجام پروژه آماری و تحلیل آن spss)در شیراز و تهران
تیرچه پیش تنیده صنعتی
مکمل های شرکت ماسل تچ MuscleTech
آموزشگاه خوشنویسی نماد
خرید اینترنتی گوشی موبایل در بانه جی اس ام
مواد شیمیایی و پلیمری
فروش شمع وارمر
نرم افزار مدیریت تاکسی سرویس
بازیابی تخصصی اطلاعات هارد-فلش -مموری (مرکز هارد ایران )
محصول جدید (توالت فرنگی دیواری تاشو)
اسکنر اچ پی اسکن جت 300
سورس جاوا