
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
روسیه(سنت پترزبورگ+مسکو)
سوله سازی نوین پایتخت
سیسمونی،اسباب بازی و عروسک هوشمند مامایار
کیف صنعتی،کیف نظامی ، کیف پزشکی ، کیف ابزار، کیف ضد ضربه ، کیف ضد اب
لوازم جوشکاری
دفتر فنی و مهندسی آبتین
فروش روغن خراطین اصل درایران
طراحی و تولید سیستمهای سفارشی
سردوشی و ماساژور حمام
فروش تجهیزات برق فشار متوسط وضعیف
دستگاه دوغ ساز
اعطای نمایندگی در کرمان