مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
معرفی نمایندگی رسمی روغن زیتون فرابکر (بدون کلسترول ) BOROMEO ساخت اسپ
تایل pvc
خدمات کامل لوستر
قطعات دوسان
نوین درب هوشمند
فروش کنسانتره انگور سفید و قرمز-انگور سفید و قرمز
نرم افزار رستورانی سپند
دیاتل-خرید و فروش کالای استوک
های ولتاژ صنعتی و الکتروریسی
قرص لاغری و چربی سوزی هودیا Hoodia
مرکز پخش از مستقیم کارخانه های تولید آب معدنی
تبلیغ بخوان پول پارو کن کنتل cantel