
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
موزاییک اتوماتیک میبد
شرکت تولیدی تجاری نیلگون (لوله90)
مشاوره رایگان-ثبت برند
فروش ویژه دیش های 28.5 و 32.5
اموزشش خندیدن
منبع تغدیه آزمایشگاهی مارک امگا کره
انواع تجهیزات شبکه اکتیو و پسیو
پخش ابزار دقیق کانکتور و تیوپ با برندهای مختلف
اولین سازنده کلبه جنگلی چوبی
مشاوره حمل و نقل
چرا باید عسل مصرف کنیم(عسل روناس)
هد XAAR