
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
پخش انواع سیم و کابل و ملزومات برق صنعتی
سیستم تست ورزش TRACKMASTER
کمد بایگانی
طراحى و اجراى دکوراسیون ادارى
بتن کنی و سوراخ کاری در تبریز
سوله،اجاره کارگاه،کارخانه
طراحی و ساخت مینی پالایشگاه
تامین مواد اولیه لاستیک /شرکت Exim co
تخت خواب طرح ماشین آرادچوب
استخدام منشی و مدیر فروش
ثبت برند ثبت علائم
سیستم یکپارچه پاساک