
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
پروژه های آماده تحت تمامی زبانهای برنامه نویسی پردازش تصویر ،فازی داده
تعمیرات تخصصی انواع درب برقی
جوملا تخصصی
فروش سیم مهار و سیم مسی فروش تجهیزات چاه ارت
محصولات شوینده خجسته
مولتی متر,اهم متر,آوومتر , ولت متر, مدل TES-2700 ساخت کمپانی TES تایوا
map 62sc
تری کلرو استیک اسید مرک آلمان
اسیلوسکوپ 100 مگاهرتز, اسیلوسکوپ 4 کاناله, اسیلوسکوپ دیجیتال, مدل , TD
پویان تست
کولر گازی 24000 اجنرال کم مصرف، اینورتر، گرید ++A
طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی و دکوراسیون اداری سینما چوب