مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تجهیزات اتوماسیون صنعتی زیمنس02166349000
دوره های آموزشی سانترال پاناسونیک
ژوان شن سفید
مدیریت بازار
مدرسه بین المللی ابن سینا
ریمل رنگی آبی BIG beautiful 3xl
تولید انواع ساندویچ پانل(پلی یورتان)
دستگاه پرس بستنی رشته ای طبخ شمیم
فروش ویلا با 15 قسط
قفل ضد سرقت با امنیت بالا
رزرو آنلاین بلیط هواپیما - بلیط آنلاین- سایت استوک
بیمه مسافرتی سامان برای مسافرت به خارج