
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تلفن سانترال مدل KX-T7625
فروش گیتوی MX60 – 16 FXS فناوری نیوراک (Newrocktech)
کانال های از پیش عایق شده پلی یورتان
هتل بین المللی 5 ستاره آنا
شرکت سبزکاران تاک چمن
ترخیص کالا مشاوره خرید فروش مواد اولیه غذایی
ثبت موسسه
قیمت کارواش دروازه ای
بستری و نگهداری حیوانات خانگی بیمارستان دامپزشکی درین
مجتمع آموزشی پایتخت جوان
ساخت زیبا ترین انگشتر ها و رکاب های نقره دست ساز مردانه
نرم افزار محاسبه حقوق و دستمزد کارکنان آرا