
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
چاپ و طراحی انواع ساعت های تبلیغاتی
سرمایه گذاری سرمایه پذیری
دیاگ ولوو سری RP1210 مدل DPA5
GPS Oregon 650 (جی پی اس دستی)
ماشین ویترای
مرکز تخصصی آیفون تصویری، آیفون هوشمند-آیقون تصویری در اصفهان تهران مشه
عطر زنانه مارنی استی لدر
نمایندگی رسمی Linde
HFL 3500 جک چهارستون هیدرولیکی
بانک شماره همراه برنامه ارسال انبوه
مهــــــــارت های دیپلم کارودانش
ثبت برند تجاری و نام و لوگو