مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اسیلوسکوپ 200 مگاهرتز,اسیلوسکوپ 2 کاناله, لاجیک آنالایزر, اسیلوسکوپ دی
فروش کنسانتره زرشک-زرشک
مجموعه ای کامل و متنوع از تجهیزات سفر
تانکر آب،مخزن ذخیره آب،منبع آب،منبع آب گالوانیزه
فروشگاه لوکسین مد بدلیجات و زیورالات
پشتیبان تحصیلی دانش آموزان در زنجان
اطلاعات ساختمانی تهران
واردات و فروش مواد اولیه صنایع غذائی
سالت اسپری
تور تایلند تابستان و پاییز 95
کمپرسور گرام
اخذ ویزا