مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مس فیوژن نوترابلیک بهترین مکمل گینر Mass Fusion Nutrabolic
میز پینگ پنگ فضای آزاد
آموزش فن بیان و آموزش گویندگی ایرانمجری
نمایندگی انحصاری فروش فلومتر های شرکت بَجِر آلمان(Badger Meter Europa
گیت فروشگاهی دزدگیر لباس صندوق فروشگاهی دوربین
فروشگاه گل انلاین آرامیس
همکاری درانجام پروژه های دانشجویی حسابداری
اخذ انواع گواهینامهISO ایزو، HSE ، اخذ CE
گاز R-22 در سیلندرهای یکبار مصرف 13.6 کیلوگرمی
نمایندگی و تعمیرگاه مجاز مرکزی لوازم خانگی جنرال الکتریک
نرم افزار ویزیت علمی (ویزیت علمی پزشکان و داروخانه ها)
بازاریابی شبکه های اجتماعی وپیامکی