
	مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
	- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
	- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
	- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
	- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
	- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
	- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
	- و دهها مزیت دیگر
	مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
	ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
	وبسایت: shaygangroup.com
 
				فروش میکروفن استودیو Rode NT2-A Package
 
				تست و نگهداری سیستم های اعلام حریق
 
				مؤسسه حقوقی دادورزان آگاه پارسا
 
				فروش ماژول سیسکو اورجینال WIC-G.1SHDSL
 
				تجهیزات آتش نشانی,شیلنگ آتش نشانی,جعبه فایرباکس,کپسول آتش نشانی
 
				سیم وپودروالکترود تنگستن کارباید وکروم کارباید
 
				تولید کننده فوم بسته بندی یونولیت بسته بندی پلاستوفوم بسته بندی
 
				اجاق گاز5شعله شیشه ای395/000 تومان
 
				فروش نوت بوک asus
 
				خریدار خاک سرب و اکسید سرب
 
				طراحی نما و دکوراسیون داخلی
 
				دوربین مدار بسته - دوربین تحت شبکه IP