
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
وقت سفارت آمریکا
آتلیه تخصصی کودک نگاه برتر
اینترفیس دستگاه کروماتوگرافی به کامپیوتر
تورهای ارزان کیش - بلیط کیش - تورهای لحظه آخری کیش
تایل پی وی سی
دستگاه ثبات تزریق دوغاب سیمان LogAB ساخت شرکت آبرون
گچ پلیمری نور
تجهیزات مدرن شهربازی و خانه کودک
پرینتر چهارکاره لیزری کانن 4870DN دی ان
فروش جایگاه ممتاز دومنظوره شهر تهران
مشاوره حقوقی و وکالت تخصصی املاک
دوره تربیت کارشناس حفاظت و رله - 112 ساعت